Hva nå da..

- Mariann da, hva har du rota deg ut på denne gangen?
- Vet egentlig ikke, men tenkte det kunne bli gøy.. 

Kremt, ja. En blogg faktisk, en blogg jeg skal prøve å oppdatere med bokstaver og bilder andre synes er spennende og følge med på.
Det kan jo nevnes med en eneste gang at jeg ikke har noen plan A, B eller C for detta, så vi får ta det som det kommer. Det er ikke en moteblogg, for mote kan jeg ikke. Det er ikke en fotoblogg, selvom jeg liker å ta bilder og blir fornøyd med noe. Det er heller ikke en tekstblogg, full av inspirerende ord og meningsfulle tekster, for jeg er nok ikke så dyp av meg. Jeg tror det kan kalles er en Mariannblogg, en blogg som er litt som meg. Litt rotete og systematisk på samme tid, litt smart og litt dum og en med store tanker og drømmer.

Det er litt rart. Blogger liksom, vet ikke om jeg liker ordet - føler meg fjorten igjen. Føler at jeg krever mer oppmerksomhet enn jeg allerede får, og kanskje jeg gjør det? Det er ikke et poeng å skulle virke som en fjortenåring så den biten håper jeg jeg klarer å hoppe over. Jeg har en blogg fordi jeg er nysgjerrig og vil prøve! 
Jeg leser så mye inspirerende blogger, og det får meg til å ville prøve selv også.

Det blir som en salat tror jeg, men vi får se. For jeg har ikke helt peiling enda - får bare håpe det kommer.. 


#priv. - følte for å være litt poetisk av meg i samme slengen da..

Forresten, bloggen som noen kanskje ser, har eksistert lenge. Egentilg bare fordi jeg liker navnet OverCover. Husker ikke hva som en gang lå i de månedene som syns nederst på arkivlista engang, og det er kanskje like greit, kunne blitt en pinlig opplevelse for alle parter.

Noen som vet hvorfor de blogger? 

23.02.2013 @ 01:03 i Blogg 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

OverCover

OverCover 19, Tinn
Mariann, 19 år fra Rjukan. Venter på utfordringer og eventyr som dukker opp underveis.

Instagram @maje22
YouTube @maje2201
Twitter @overcover
Klarer visst ikke bestemme meg..

Søk i bloggen

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Siste innlegg

hits