Fordommer - Påvirkning - Meninger

Okei, jeg er ikke akkurat av typen som oppdaterer så ofte, noe som kanskje syns? Haha, men uansett! 
Jeg sa jo selv at det ikke blir en tekstblogg.. Men kanskje jeg tok litt feil? Jeg liker å skrive, å etter å ha begynt på vgs så merker jeg at jeg savner å kunne skrive fritt omhva jeg vil. Så kanskje det er det dette ender opp som alikevel. Tror som sagt det blir en liten lapskaus av ulike ting!

Over til noe annet, nemlig fordommer, påvirkning og meninger. Fordommer - ikke bra. Jeg har de selv, men prøver å skjerpe meg. Jeg prøver å ikke dra over alle og alt med en gang, det er ikke lett, men jeg prøver. Påvirkning - både og. Alle blir påvirket, om det er kollegaer, venner, lærere, media og så mye annet. Vi kan bli påvirket på ulike måter, både positivt og negativt. Selv kan jeg være lett og påvirke, men jeg er og sta og har egen meninger, kanskje er jeg litt lettere å påvirke på områder jeg ikke vet så mye om? Det virker i hvert fall fornuftig for min egen del. Som et lite forsvar for meg selv, så er jeg glad i å lære ting, og finne ut av ting, for å kunne ha en mening om det, så jeg kanskje kan påvirke noen selv!  Meninger - BRA! Jeg er veldig for egne meninger, så lenge man klarer å stå for dem, og vet hva man snakker om. Om du mener det er dumt at jeg vil ut å løpe, og jeg spør hvorfor, så skal du kunne svare. (Note to self: dette må du bli bedre på selv). Jeg lager ofte opp meninger og som jeg sa er jeg sta nok til å holde på dem - relativt lenge, selv om de kanskje ikke gir så mye mening. Jeg hater og tape, spesielt diskusjoner. 


#priv

Men nok om meg. Det jeg skulle frem til nå var at man skal kunne klare å gi litt blanke av og til. Noen har fordommer til bloggere andre har til fotballspillere eller modeller. Men om jeg selv står der og lurer på om jeg skal tørre detta eller ikke fordi jeg er redd for hva andre vil synes om meg så må jeg / du / vi / oss lære å gi litt blanke. Jeg må heller finne ut om jeg vil det. Om andre ser på deg når du møter dem og tenker herregud så ja vel. Er dette personer som har en mening du bryr deg om? Ikke la dem påvirke deg til å la vær og gjøre noe du faktisk har lyst til! 
Bedre å angre på noe du har gjort enn noe du ikke har gjort, sant?
Du har dine meninger, og i bunn og grunn er det de som betyr noe. Om du mener det er en god ide å begynne med løping, kjør på! Kanskje noen andre mener noe annet og det skal de bare gjøre.


#priv
 

Det jeg skal frem til er at man skal kunne gi litt blanke i hva andre mener noen ganger (andre ganger er det fint med litt konstriktivt, merk: konstruktivt). Hvis du mener det er en god ide så kjør på! Det er noe du har lyst til og noe du føler for så hvorfor la andre påvirke valget ditt og stå i veien? 

Finnes det noe i deg som du vil, men er skeptisk til å gjennomføre?

05.03.2013 @ 18:32 i Tekster 6 kommentarer

6 kommentarer

Eli-Birgithe Sandell Kristiansen 05.03.2013 20:43
kjempe fine bilder :-) vil også få gratulere deg for å være ukens blogg på bloggen min :-)
OverCover 05.03.2013 20:48
Eli: Oi! Tusen takk! :D For begge deler!!
Kristin Solberg- Kommentar får du tilbake=) 05.03.2013 20:48
Kjempefin blogg du har=)
OverCover 05.03.2013 20:52
Kristin Solberg: Takk, det samme! :)
supermarie 05.03.2013 21:50
Gratulerer med blogg! :D Hurra for skriving!
OverCover 05.03.2013 22:05
supermarie: Takktakk! :D Er jo så gøy med tilbakemeldinger fra folk!

Skriv en ny kommentar

OverCover

OverCover 19, Tinn
Mariann, 19 år fra Rjukan. Venter på utfordringer og eventyr som dukker opp underveis.

Instagram @maje22
YouTube @maje2201
Twitter @overcover
Klarer visst ikke bestemme meg..

Søk i bloggen

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits