Trening på agendaen

For tiden er jeg på topp i en motivasjonskurve for trening, og godt er det. Det frister og trene! Jeg vil bli bedre! Jeg må bli bedre!
Jeg er ikke noe treningsfantom, langt i fra. Har ikke tilgang på et high tech treningssenter og jeg har ikke annet enn frivekter hjemme. Men det er jo lov å justere litt? Med tilgang på tredemøller, sykler, svømmebasseng og begrenset utvalgt av styrkeapparat kommer jeg langt og utenom det liker jeg og bruke treningsprogram på youtube. Det erså moro, og jeg blir så sliten. Føler meg så svar og i dårlig form at jeg vil gjøre det bedre!


#priv.  - Baksiden av Gaustatoppen i juni '12. Var fornøyd etter å ha gått opp i snø med en tyngere sekk enn nødvendig! 
Fineste gåturen på lenge.


Ellers leser jeg en del av innleggene på Fitnessbloggen, og føler jeg blir litt klokere på ulike ting som treningsformer og kosthold. Det er moro å kunne se hva andre gjør også, og store muligheter for å finne svar på det du lurer på. 
Etter blant annet å ha lest dette innlegget hos Supermarie tigligere, har jeg sluttet å se på bilder av fitnessmennesker som tar bilde av den flate tonede magen sin i speilet, som inspirasjon. Det er ikke det som skal være motivasjonen min. De har selvsagt gjort en knall jobb! Virkelig! Men jeg har egne mål, og det er de jeg vil nå. Jeg trenger ikke six pack og sprettrumpe for å få det til - sier ikke at det er dumt eller stygt, men det er ikke et behov og det er ikke noe jeg trenger for å bli fornøyd.


#priv fra insta : @maje22 . 1: Treningsøkt  2. Cockpit i fly! moro hoho

Jeg blir blidere av å trene og av å fa frisk luft. Får mer overskudd og bedre søvn. Jeg føler på en måte at jeg har fortjent pc og tv tiden, og jeg får lyst på progresjon og på mer trening.  Føler meg nærmere et mål og er det noe jeg liker så er det og klare å oppfylle egne mål og kriterier og når jeg klarer å fylle opp et fysisk mål så blir jeg overlykkelig! Hver gang! 
For å oppnå mål må jeg jobbe, "gjøre leksene" mine om du vil kalle det det. Men personlig så må jeg bli mer strukturert, og det skal nå skjer så da sier jeg det nu: 

Planen for neste økt er kanskje litt styrketrening i morgen og en 4x4 intervall på torsdagen, kanskje til og med før skolen!
Så ser vi hvordan det går!

Så, du som titter innom. Hva er ditt mål innen for trening eller andre ting?

12.03.2013 @ 21:48 i Tekster 0 kommentarer

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

OverCover

OverCover 19, Tinn
Mariann, 19 år fra Rjukan. Venter på utfordringer og eventyr som dukker opp underveis.

Instagram @maje22
YouTube @maje2201
Twitter @overcover
Klarer visst ikke bestemme meg..

Søk i bloggen

Widgets

bloglovin

Design

Laget av Lisa

Kategorier

hits