Arkiv måned: mars 2013

Lette litt på humøret

Akkurat nå sitter jeg på jobb, med lite turister og lite annet å gjøre.. Jammen godt folk blir blide i denna fantastiske påskesola! Nesten fælt å måtte sitte inne.. Akkuat nå ligger fysikkbøkene henslengt ved siden av meg og skriker ut formler og elektromagnestiske tegninger. Er det rart man blir lei? Men holder humøret oppe ved å tenke på at det ikke er så lenge igjen, hverken av arbeidsdagen eller skoleåret. Skal nok gå bra!

Tenkte jeg kunne legge ved noen fine bilder som hjelper litt på humøret?


Alle bildene er linket.. bare trykk på dem :)

Finner så mye fint på weheartit! Kan sitte kjempe lenge, og jeg kan til tider være ahenging. Appen deres er jo genial, man slipper jo til og med og bla mellom sidene, med andre od farlig å starte på når man skal sove.. kremt..

Om noen har en weheartit-konto, værsåsnil å del den. ser alltid etter inspirasjon og fine bilder! :)

30.03.2013 @ 15:28 i Hverdag 4 kommentarer

Ønsker

Alle har vel ønsker? Om det er ting og dill, eller mål som jeg har vært inne på før.
Kanskje du er typen som ønsker fred i verden, en liten valp eller bare bedre trykk i dusjen..

Ønsker er bra. Ønsker gir oss motivasjon og vilje til å ville jobbe for noe! Trene hardere, jobbe mer for å få inn penger eller mase på noen så de skal komme med det de sa de skulle gi deg for 3 måneder siden, men som aldri kom frem..

Selv har jeg noen ting jeg ønsker meg, noe jeg må ordne selv (egenetlig alt, men noe er fult å helt mitt ansvar..) 

 

1. Jeg vil (les: SKAL) løpe 3000 m på under 15 min

2. Skoleplass på førstevalget

3. Skaffe meg et lite digitalkamera, er ofte upraktisk å drasse på en speilrefleks

4. Bli ferdig med VGS, jeg var mentalt ferdig til jul

5. Rett hår - men alle vet det ikke kommer til å skje, hva skulle jeg gjort uten rettetanga mi? 

6. Reise, masse, både i inn og utland - Norge er en undervurdert destinasjon blant nordmenn

7. Passe inn blant andre, når jeg kommer meg videre

8. Se mer til familien - den er så spredt utover landet. Ikke alltid like lett da

9. Komme over masse ny og fengende musikk

10. Tid - til alt, slippe å gå rundt å stresse med å få ting ferdig og øve på prøver osv..

 


#priv 

Hva er dine topp 3 ønsker? Hva som helst .. 

21.03.2013 @ 11:52 i Hverdag 2 kommentarer

Månen smiler

Russen er som mange vet ute å samler inn penger for kreftforeningen via kraftak mot kreft! Et supert intiativ for en veldig viktig sak som kan ramme hvem som helst, også oss selv. Det er viktig at dette blir satt i søkelyset. Syns det var bra at det ble samlet inn 19 mill. av russ i fjor, og ingenting er vel bedre enn mer i år? 

Siden det ennå blir litt tidlig mørkt kom månen frem tidlig, og den var så tynn. Den så ut som et lite smil som krummet seg over himmelen. Det var egentlig en ganske fin tanke at den smilte for alle som støtter og hjelper til i kampen mot kreft eller de som selv går igjennom kampen - om man kan kalle det det. 
Himmelen var så klar, lufta var kald, og selv det lille som var av måne lyste opp veien litt. Det hjalp for en kald sjel som gikk (eh, kjørte, kremt) fra dør til dør.

Ble likevel en litt poetisk kveld som ble avrundet med en gåte av egentrening, som jeg håper å ha funnet en løsning på!


#priv , ikke en smilende måne men en annen veeldig pen og poetisk en 

Er du russ, og om du er har dere samlet inn penger for kreftforeningen?

13.03.2013 @ 23:43 i Hverdag 1 kommentar

Trening på agendaen

For tiden er jeg på topp i en motivasjonskurve for trening, og godt er det. Det frister og trene! Jeg vil bli bedre! Jeg må bli bedre!
Jeg er ikke noe treningsfantom, langt i fra. Har ikke tilgang på et high tech treningssenter og jeg har ikke annet enn frivekter hjemme. Men det er jo lov å justere litt? Med tilgang på tredemøller, sykler, svømmebasseng og begrenset utvalgt av styrkeapparat kommer jeg langt og utenom det liker jeg og bruke treningsprogram på youtube. Det erså moro, og jeg blir så sliten. Føler meg så svar og i dårlig form at jeg vil gjøre det bedre!


#priv.  - Baksiden av Gaustatoppen i juni '12. Var fornøyd etter å ha gått opp i snø med en tyngere sekk enn nødvendig! 
Fineste gåturen på lenge.


Ellers leser jeg en del av innleggene på Fitnessbloggen, og føler jeg blir litt klokere på ulike ting som treningsformer og kosthold. Det er moro å kunne se hva andre gjør også, og store muligheter for å finne svar på det du lurer på. 
Etter blant annet å ha lest dette innlegget hos Supermarie tigligere, har jeg sluttet å se på bilder av fitnessmennesker som tar bilde av den flate tonede magen sin i speilet, som inspirasjon. Det er ikke det som skal være motivasjonen min. De har selvsagt gjort en knall jobb! Virkelig! Men jeg har egne mål, og det er de jeg vil nå. Jeg trenger ikke six pack og sprettrumpe for å få det til - sier ikke at det er dumt eller stygt, men det er ikke et behov og det er ikke noe jeg trenger for å bli fornøyd.


#priv fra insta : @maje22 . 1: Treningsøkt  2. Cockpit i fly! moro hoho

Jeg blir blidere av å trene og av å fa frisk luft. Får mer overskudd og bedre søvn. Jeg føler på en måte at jeg har fortjent pc og tv tiden, og jeg får lyst på progresjon og på mer trening.  Føler meg nærmere et mål og er det noe jeg liker så er det og klare å oppfylle egne mål og kriterier og når jeg klarer å fylle opp et fysisk mål så blir jeg overlykkelig! Hver gang! 
For å oppnå mål må jeg jobbe, "gjøre leksene" mine om du vil kalle det det. Men personlig så må jeg bli mer strukturert, og det skal nå skjer så da sier jeg det nu: 

Planen for neste økt er kanskje litt styrketrening i morgen og en 4x4 intervall på torsdagen, kanskje til og med før skolen!
Så ser vi hvordan det går!

Så, du som titter innom. Hva er ditt mål innen for trening eller andre ting?

12.03.2013 @ 21:48 i Tekster 0 kommentarer

You're doing all these things out of desperation

Tarot cards, 
Gems and stones, 
Believing all that shit is gonna heal your soul.
We'll it's not, no

05.03.2013 @ 23:51 i Musikk 2 kommentarer

Fordommer - Påvirkning - Meninger

Okei, jeg er ikke akkurat av typen som oppdaterer så ofte, noe som kanskje syns? Haha, men uansett! 
Jeg sa jo selv at det ikke blir en tekstblogg.. Men kanskje jeg tok litt feil? Jeg liker å skrive, å etter å ha begynt på vgs så merker jeg at jeg savner å kunne skrive fritt omhva jeg vil. Så kanskje det er det dette ender opp som alikevel. Tror som sagt det blir en liten lapskaus av ulike ting!

Over til noe annet, nemlig fordommer, påvirkning og meninger. Fordommer - ikke bra. Jeg har de selv, men prøver å skjerpe meg. Jeg prøver å ikke dra over alle og alt med en gang, det er ikke lett, men jeg prøver. Påvirkning - både og. Alle blir påvirket, om det er kollegaer, venner, lærere, media og så mye annet. Vi kan bli påvirket på ulike måter, både positivt og negativt. Selv kan jeg være lett og påvirke, men jeg er og sta og har egen meninger, kanskje er jeg litt lettere å påvirke på områder jeg ikke vet så mye om? Det virker i hvert fall fornuftig for min egen del. Som et lite forsvar for meg selv, så er jeg glad i å lære ting, og finne ut av ting, for å kunne ha en mening om det, så jeg kanskje kan påvirke noen selv!  Meninger - BRA! Jeg er veldig for egne meninger, så lenge man klarer å stå for dem, og vet hva man snakker om. Om du mener det er dumt at jeg vil ut å løpe, og jeg spør hvorfor, så skal du kunne svare. (Note to self: dette må du bli bedre på selv). Jeg lager ofte opp meninger og som jeg sa er jeg sta nok til å holde på dem - relativt lenge, selv om de kanskje ikke gir så mye mening. Jeg hater og tape, spesielt diskusjoner. 


#priv

Men nok om meg. Det jeg skulle frem til nå var at man skal kunne klare å gi litt blanke av og til. Noen har fordommer til bloggere andre har til fotballspillere eller modeller. Men om jeg selv står der og lurer på om jeg skal tørre detta eller ikke fordi jeg er redd for hva andre vil synes om meg så må jeg / du / vi / oss lære å gi litt blanke. Jeg må heller finne ut om jeg vil det. Om andre ser på deg når du møter dem og tenker herregud så ja vel. Er dette personer som har en mening du bryr deg om? Ikke la dem påvirke deg til å la vær og gjøre noe du faktisk har lyst til! 
Bedre å angre på noe du har gjort enn noe du ikke har gjort, sant?
Du har dine meninger, og i bunn og grunn er det de som betyr noe. Om du mener det er en god ide å begynne med løping, kjør på! Kanskje noen andre mener noe annet og det skal de bare gjøre.


#priv
 

Det jeg skal frem til er at man skal kunne gi litt blanke i hva andre mener noen ganger (andre ganger er det fint med litt konstriktivt, merk: konstruktivt). Hvis du mener det er en god ide så kjør på! Det er noe du har lyst til og noe du føler for så hvorfor la andre påvirke valget ditt og stå i veien? 

Finnes det noe i deg som du vil, men er skeptisk til å gjennomføre?

05.03.2013 @ 18:32 i Tekster 6 kommentarer

OverCover

OverCover 19, Tinn
Mariann, 19 år fra Rjukan. Venter på utfordringer og eventyr som dukker opp underveis.

Instagram @maje22
YouTube @maje2201
Twitter @overcover
Klarer visst ikke bestemme meg..

Søk i bloggen

bloglovin

Design

Laget av Lisa
hits